joi

a-min-ti-re



Veritasaga - Sentiment inselator
Asculta mai multe audio Muzica

Fiecare parte din inima mea sparta traieste prin amintirea ta,fiecare bucata cazuta neglijent intr-un colt de lume,formata din pixeli difuzi inca reflecta amintirea noastra,fiecare arhiva,fiecare cuvant,fiecare fisier in notepad sau word care il am de la tine,fiecare...fiecare casuta de mess ce se deschide...se deschide inutil,nu esti tu si nu vei mai fi tu,si chiar daca esti,nu esti cel ce ai fost.
Nu ai cum sa simti acelasi lucru de 2 ori,de fiecare data il simti diferit,prima data il simti mai intens,a doua oara exista regrete.
Se spune ca pe parcurs nevoile se schimba,ei bine,nevoia mea de tine a ramas constanta,inca ma hranesc cu imaginea ta,defapt cu imaginea noastra iubindu-ne,cu imaginea noastra de odinioara,neconturata,neclara,schitata vag pe un monitor vechi si o unitate mult prea incarcata,plina de retele si totusi atat de reala,ideala chiar.

-Tu simti ca am atins idealul?
-Nu.
-De ce nu,esti mult prea sec,
-Idealul de aia se numeste ideal,idealul e ceva la care speri dar pe care nu il atingi,idealul te face sa evoluezi,de ce ai vrea sa atingem idealul?
-Dar cine a zic ca as vrea sa atingem idealul?
-Pai,nu inspre asta bateai?cel putin din prima intrebare.
-Nu,voiam sa iti vad reactia,voiam sa simt ca inca esti acolo,aici ,oriunde,vreau sa ne iubim prosteste,vreau sa ne iubim cu greseli ,vreau sa fim defecti,dar defectiunile noastre sa fie pe aceeasi unda,
-Si daca nu avem defectiuni?
-Atunci de ce ne-am mai iubi unul pe celalalt?! ne-ar ajunge iubirea de sine si admiratia celor din jur
-Eu nu am parte de admiratia lor,poate cel mult de dispret
-Eu te iubesc,oricum ai fi
-Promite-mi!
-Nu te increde in promisiuni,invata sa descoperi pe parcurs,ai incredere?
-Am!
-Ti-am mai zis sa nu te increzi in promisiuni?
-Dar tu nu promiteai nimic
-Exact.Promiteam tot,
-Iar nu te inteleg...
-O sa ma intelegi,la momentul potrivit,momentan iubeste-ma asa,neinteles de mult
-Te
-Shh,nu o spune cu voce tare,spune-i inimii sa-mi sopteasca
-Lipeste-ti capul de sanul meu si zi-mi daca auzi
-Aud,aud cum traiesti,aud cum traiesc prin tine...sa nu pleci,vreau ca sunetul sa aiba ecou in trupul meu,tine-ma strans in brate,sa nu-mi dai drumu
-Nu,niciodata!

Chiar daca timpul schimba si lasa uitarii tot ce a existat,sa nu uiti sa ma lasi sa mai traiesc prin tine din cand in cand,daca te-ai uita in urma ...ai vedea doar praf.

Un comentariu:

Unknown spunea...

Chiar daca timpul lasa in urma tot, asta nu inseamna ca se transforma in praf...Praful e nimic, iar amintirile nu au cum sa fie nimic, mai ales daca scrii despre ele pe blog.:))
Uhm...parerea mea. Adica...Inteleg ce ai vrut sa zici, insa...de ce nu te minti putin?